Üdvözölünk a True Solution Tattoo Stúdió oldalán!

A True Solution Tattoo Stúdiót több, mint 15 év szakmai tapasztalatát kamatoztatva 2018 őszén nyitottuk meg Budapesten.  A mai, uniformizált világban mi a tetoválás igazi értékét képviseljük. Nem “shopként”, hanem stúdióként működünk.

 A tetoválás egy életre szól, így nagyon fontos, hogy a tetoválást megelőzően minden vendégünknek lehetőséget biztosítunk egy személyes találkozóra, amikor megismerhetjük egymást. A kölcsönös bizalom elengedhetetlen ahhoz, hogy olyan tetoválással lépj ki az ajtón, amit örömmel viselsz a testeden.

Minden mintát személyre szabunk, a tervezés minden esetben kollaborálva történik veled.

Rengeteg egyedi ötletet volt már szerencsénk megvalósítani.

Vállaljuk régi tetoválásod takarását illetve javítását is.

Stúdiónkban lézeres tetoválás eltávolítással is foglalkozunk. Ez a technológia igen nagy segítséget nyújt, ha elrontott, régi vagy megunt tetoválásod szeretnéd eltakartatni. Nagyobb szabadságot kapsz mind a mintaválasztásban, mind a színek kiválasztásában. 

Csapatunk sok éves barátságok által kovácsolódott össze. Rendszeresen képviseltetjük magunkat hazai és nemzetközi tetováló kiállításokon, művészeinket számos díjjal jutalmazták munkájuk, szakmai felkészültségük elismeréseként. 

Nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi tervezésre, a tetoválások legmagasabb minőségű kivitelezésére. Minden művészünk különböző stílusirányzatot preferál, szívesen fogadunk minden ötletet, tervet, hogy együtt megtaláljuk az igazi megoldást a megálmodott minták megvalósításához.

A Csapat:
Rita, Joci, Pál, Bence, Jenni, Jácint, és Iván.

ENGLISH:

Welcome to True Solution Tattoo Studio!

True Solution Tattoo Studio was opened in the autumn of 2018.
Our team was forged by many years of friendship. We are regularly represented at national and international tattoo exhibitions,
our artists have been rewarded with numerous awards for their work and professional readiness.
We place great emphasis on individual design, the highest quality of tattoos.
All of our artists prefer different styles, we welcome any ideas, plans to find the true solution for your idea of your tattoo.

The team:
Rita, Joci, Pál, Bence, Jenni, Jácint, and Iván.