Gyakori kérdések

Összegyüjtöttük a leggyakrabban előforduló kérdéseket

Első lépésben gondold át alaposan a dolgot, és zárd ki a csalódás lehetőségét. A TETOVÁLÁS EGY ÉLETRE SZÓL, ne dönts egy pillanatnyi “divathóbort” hatására. Olyan helyet válassz a testeden, és úgy válassz mintát, hogy ezzel tisztában vagy.

Kutass, inspirálódj, gyűjts ötleteket. Az alap szinte bármi lehet: egy festmény, egy fotó, egy illusztráció, egy tárgy, a kedvenc filmed, zenéd, állatkád, stb. Ha megtaláltad a témád, találj stílust (pl.: realisztikus, tradicionális, neotradicionális, old school, new school, orientális,  trash polka, blackwork, dotwork, stb.). Ha ez a két dolog megvan, sokat tudsz segíteni a tetoválódnak, hogy egyedi mintád megtervezze, és olyan tetoválásod készüljön, amire mindig is vágytál.

Igen, készítünk fekete, fekete-fehér és színes tetoválásokat is.

Igen! Előfordul, hogy egy tetoválás az idő múlásával megújításra szorul. Ennek lehetnek lelki, vagy fizikai okai is: lehet, hogy már nem tudsz azonosulni a mintáddal, vagy esztétikailag szeretnél javítani a tetoválásodon. Ha te is megoldást keresel, keress minket bizalommal!

A tetoválás egy abszolút, kölcsönös bizalmon alapuló dolog. Nagyon fontos a tényleges tetoválást megelőzően egy személyes találkozó. Ekkor a tetoválóddal át tudjátok beszélni, hogy te mire gondoltál, hallgasd meg a tanácsait, és hagyj neki is időt, hogy gondolkozzon a majd téged díszítő mintán. 

A konzultáción tudtok vázolni egy ütemtervet, és lehetőséged van lefoglalni az időpontod/ időpontjaidat. Időpontot foglaló befizetésével tudsz foglalni.

A tetoválásod ára függ a mintád méretétől, színeitől, bonyolultságától, ezért minden esetben egyedi árajánlatot kapsz az első, személyes konzultáció alkalmával.

A tetoválásnál van egy alapár (15.000 Ft), bármilyen pici mintát szeretnél, ez lesz az induló ár. Erre azért van szükség, mert az eszközigény (festék, tű, kesztyű, steril eszközök,stb.) egy kis tetoválásnál is jelen van. 

Ez egy biztosíték mindkét fél részére. Az időpontod módosítására maximum 72 órával a lefoglalt időpontod előtt van lehetőséged. 

Ha nem jelzed, hogy nem tudsz jönni az időpontodra,

ha jössz, de nem vagy tetoválásra alkalmas állapotban az időpontodon (pl: beteg vagy, alkoholt vagy drogot fogyasztottál,stb.), és ezt nem jelzed,

a foglalót nem kapod vissza, az újabb időpontfoglaláshoz újra be kell fizetned.

A tervezés kollaborálva történik veled. Az első konzultáción minden részletet átbeszélünk, és a tervezés alatt is kapcsolatban maradunk veled, ha bármelyikünk részéről új gondolat, változtatás vagy lehetőség merülne fel a leendő tetoválásoddal kapcsolatban. A lefoglalt időpontod előtt kb. egy héttel személyesen tudod megnézni a terveket, így van még idő az esetleges változtatásokra.Terveket nem küldünk át digitális formában, csak személyesen tudunk egyeztetni.

– Fontos, hogy hidratáld a tetoválandó felületet. Az időpontod megelőző egy héten naponta kétszer krémezd hidratáló testápolóval, és fogyassz sok folyadékot

– Az időpontodat megelőző 1-2 napon pihend ki magad. Lehetőség szerint ne ezt a napot válaszd a legnagyobb bulizásra, ha kimerülten vagy másnaposan érkezel, a fájdalomtűrő képességed és a türelmed is csökken.

– Ha drogok vagy alkohol hatása alatt érkezel, nem tudjuk elkészíteni a tetoválásod, a lefoglalt órákat viszont ki kell fizetned!

– Mindenképp egyél egy jót, mielőtt beülsz a székbe (A tetoválás során a vércukorszinted ingadozhat, ezzel el tudod kerülni a kellemetlenséget).

– Az időpontod előtt lehetőség szerint zuhanyozz le. Órákon keresztül leszel szoros fizikai kontaktusban a tetoválóddal.

– Mivel munkánk fokozott koncentrációt igényel, kérünk, ha kísérővel érkezel, egyeztess velünk.

  – Kérünk, a megbeszélt időben érkezz, ne késs el. Ha úgy látod, késni fogsz, ezt jelezd nekünk!

Igen, a tetoválás nem fájdalommentes, de nem elviselhetetlen 🙂 Ha annyira fájna, nem lenne ennyi embernek tetoválása.

– Legyen nálad a személyi igazolványod. Jó, ha tudod, hogy 18 éves korod előtt nem tetováltathatsz, még szülői beleegyezéssel sem.

– Megfelelő váltóruhát, attól függően, hová készül a tetoválásod.

– Innivalót, csokit, kekszet, vagy bármit, amit szívesen csipegetsz. Ha egész napra

érkezel, hozhatsz ebédet (meg tudod melegíteni), vagy rendelni is tudunk.

Igen, a nálunk készült tetoválásokra garanciát vállalunk. 

Ha a tetoválásod teljesen legyógyult, egyeztess időpontot a tetoválóddal, hogy leellenőrizze a mintád, és az esetleges javításokat el tudja végezni.

A garancia feltétele az általunk javasolt utókezelési útmutató betartása. Ha esetleg szükséges a gyógyulást követően egy korrekciós alkalom, ezt a tetoválásod elkészülését követő 8 héten belül ingyenesen elkészítjük neked.

Szerencsére már sokféle speciálisan erre a célra, kimondottan tetoválás kezelésére kifejlesztett termék elérhető. A lehetőségekről szívesen adunk tájékoztatást. 

Minden esetben tájékozódj, mielőtt bármit rákennél a friss tetoválásodra!

Hallgass a tetoválódra, és kövesd az útmutatását, fogadd meg a tanácsait.